Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van uw IT

Wij bieden via het managed service contract support voor een vaste maandelijkse kost.

Wij kunnen uw IT-Infrastructuur in kaart brengen zodat u een duidelijk zicht krijgt op uw IT-kosten.

Door te kijken naar een totaal oplossing trachten wij uw IT efficiënter in te zetten en dit steeds rekeninghoudend met uw noden en budget.

IT audit

> Lees meer

Full Service Onderhoudscontracten

> Lees meer

Service Desk

> Lees meer

IT Audit

Het is voor een onderneming belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben van hun IT infrastructuur.  In de meeste ondernemingen ontbreekt dit en kan dit de snelle afhandeling van problemen in de weg staan.  Indien er zich een IT probleem voordoet is het belangrijk om snel over correcte informatie te beschikken om zo de juiste beslissing te kunnen nemen.  ITBS kan u daarbij helpen door een IT audit uit te voeren.  Wij brengen dan alle facetten van uw infrastructuur in kaart en documenteren dit.  Zo weet u wie u dient te contacteren voor een specifiek probleem en krijgt u een duidelijk zicht op uw IT infrastructuur.  Dit is belangrijk om in de toekomst doelgericht te kunnen investeren.  Het zal ook de “downtime” bij een probleem reduceren vermits u precies weet wat u moet doen.

Wacht dus niet en breng uw infrastructuur in kaart door een IT audit te laten uitvoeren!

Full service onderhoudscontracten

Wilt u zich toeleggen op uw business en niet op uw IT, dan is het full service contract hetgeen wat u zoekt.

Met een vast maandelijkse bijdrage per werkstation en server hebt u steeds een zicht op uw totale IT kost per jaar.

Via onze N-able premium monitoring tool zorgen wij voor een inventarisatie van uw netwerk en voeren wij routine taken en automatisch onderhoud uit op uw infrastructuur.  Door de permanente monitoring kan uw infrastructuur pro-actief beheerd worden.

Via ons ticketingsysteem Autotask blijft u steeds op de hoogte van alle zaken die wij voor u doen om u netwerk in optimale conditie te houden.

 

Service Desk

Via onze Service Desk staan wij steeds paraat om uw problemen op te lossen.  Klanten met een onderhoudscontract kunnen automatisch een ticket aanmaken via een simpele klik op het Itbs support icoontje.

U kan ook steeds mailen naar support@itbs.eu.  Een ticket wordt dan automatisch aangemaakt en onze Service Desk neemt zo snel mogelijk contact op met u.

U kan ons ook bereiken op het nummer 03 294 07 04