Eén van de meest essentiële zaken binnen IT

Backup is één van de meest essentiële zaken binnen IT. Zonder backup kan u uw gegevens verliezen en zo de continuïteit van uw bedrijf in het gedrang brengen. Toch is dit voor de meeste bedrijven een hekel punt.

Een goede backup is een backup die regelmatig automatisch gebeurd. Een backup moet ook op een externe locatie worden bewaard zodat bij inbraak of bij brand u steeds kan terugvallen op uw backupsysteem. Een backup moet ook gemonitord en nagekeken worden. Dit laatste wordt in de meeste bedrijven over het hoofd gezien. U merkt het pas wanneer het te laat is.

Vandaag stellen wij Managed backup voor. Wij zorgen voor de backup van uw gegevens zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Wij nemen een aantal keer per dag tussentijdse backups van uw server of uw werkstation.

Zo beschikt u steeds over een recente backup van uw documenten en kunnen deze snel teruggeplaatst worden.

  • Dit alles wordt in ons monitoring systeem mee opgevolgd en eventueel bijgestuurd.
  • Een makkelijk interface die u toelaat bestanden en mails snel terug te plaatsen.
  • 24/7 Hardware monitoring en support.
  • Wij bieden u een off-site backup waarbij de bestanden via een beveiligde tunnel naar een data center binnen Europa worden verzonden.
  • Dikwijls gaat men er van uit dat zaken die in de cloud staan automatisch gebackuped worden, maar niets is minder waar. Cloud providers zoals bv Microsoft zorgen dat de Cloudomgeving altijd “online” blijft, maar zorgen niet voor een retentie in tijd. U verwijderd dus iets wat u later terug wil recuperen? Uw gegevens worden compromitteert door een hack? Dit zijn momenten waar u ook voor uw Cloudomgeving moet kunnen terugvallen op een backup. Wij zorgen via onze backup-tools dat die omgeving ook steeds veilig is.