Hoogwaardige beveiliging ondersteund door Microsoft

Iedereen heeft al eens gehoord over cloudcomputing. Maar de vraag is dikwijls “Is dit wel interessant voor ons bedrijf, hebben we nog een server nodig?”. Iedereen wil nu vanop elke locatie en vanop elk toestel zijn emails of bestanden kunnen raadplegen. De oplossing is niet altijd duidelijk. Wij helpen u deze keuze te maken, soms volledig in de cloud soms een combinatie van de twee.

We bekijken het kostenplaatje en werken samen met u de beste oplossing uit. Wij zijn een officiële Microsoft 365 Partner en zijn dan ook het best geplaatst om u te adviseren.

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan makkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s. Microsoft 365 biedt een hoogwaardige beveiliging. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent,  Microsoft 365 biedt abonnementen die zijn toegespitst op de unieke behoeften van uw organisatie.

Verbinding maken vanaf elke locatie

Wanneer je communiceert met familie en vrienden, of samenwerkt met je team, stelt Microsoft Teams je in staat om te vergaderen, te chatten, te bellen en samen te werken op één plek. Dit houdt alles georganiseerd en maakt je dag eenvoudiger.

In realtime samenwerken en creëren

Breng ideeën tot leven met teamgenoten, klasgenoten of familieleden, op al je apparaten, met krachtige apps zoals Word, Excel en PowerPoint. Deel en open eenvoudig bestanden, waar je ook bent, met beveiligde OneDrive-cloudopslag.

Bescherm wat belangrijk voor je is

Blijf veilig en productief op elk apparaat. Met uitgebreide, intelligente, ingebouwde beveiligingsfuncties op ondernemingsniveau kan je er gerust op zijn dat je persoonlijke gegevens, apparaten, apps en informatie beschermd zijn.