Cloud

Uw documenten veilig in de cloud

Iedereen heeft al eens gehoord over cloudcomputing. Maar de vraag is dikwijls “Is dit wel interessant voor ons bedrijf, hebben we nog een server nodig?”. Iedereen wil nu vanop elke locatie en toestel zijn emails of bestanden kunnen bekijken. De oplossing is niet altijd duidelijk. Wij helpen u met de keuze te maken, soms volledig in de cloud soms een combinatie van de twee.

We bekijken natuurlijk ook het kostenplaatje en werken samen met u de beste oplossing uit. Wij zijn een officiële Microsoft Office 365 Partner.

Ook voor uw telefooncentrale hebben wij een oplossing in de cloud op maat van de KMO.

Voor de backup van uw bestaande servers of werkstation bieden wij een oplossing.

Office 365

Uw productiviteitssuite in de cloud

Cloud telefooncentrale

Telefooncentrale in de cloud met Fonzer

Cloud Back-up

Back-ups in de cloud

Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan makkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund door Microsoft. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, biedt Office 365 abonnementen die zijn toegespitst op de unieke behoeften van uw organisatie.

Werken vanaf vrijwel elke locatie of toestel
U kunt bijna overal werken en automatisch beschikken over bijgewerkte e-mail, agenda’s en contactpersonen en documenten op de apparaten die u het meest gebruikt, zoals pc’s, Mac-computers, iPhones, Ipad, Android-telefoons.

Eenvoudig te beheren e-mail en documenten
U krijgt de beschikking over professionele, eenvoudig te beheren e-mail. Office 365 biedt elke gebruiker een postvak van 50 GB en Onedrive van 1 TB. Is het nu een email of document, u kan het zowel op uw ipad, computer of telefoon raadplegen en bewerken.

Telefooncentrale in de cloud met Fonzer

Professionele oplossing
Verhoog uw imago naar uw klanten en leveranciers en gebruik een welkomstbericht.

 • Uitgebreid aantal functionaliteiten van een telefooncentrale (bv. Keuzemenu (IVR), eenvoudig doorschakelen van oproepen, faxen ontvangen in uw mailbox en veel meer…).
 • Fonzer maakt bellen beschikbaar op elk toestel, altijd en overal

Significante kostenbesparing
Transparant: u betaalt een vaste bijdrage per werknemer.

 • Geen dure investering in een telefooncentrale.
 • Geen upgrades meer nodig, uw nieuwe telefonieoplossing is steeds up-to-date.

Eenvoudig in beheer
Geen bijkomende telefoonlijnen meer nodig.

 • Eenvoudig te beheren in een gebruiksvriendelijk webportaal.
 • Functioneel, veilig, stabiel – drag & drop user interface.
 • flexibel – 24/7 beschikbaar

Cloud Back-up

Backup is één van de meest essentiële zaken binnen informatica. Zonder backup kan u uw gegevens verliezen en zo de continuïteit van uw bedrijf in het gedrang brengen. Toch is dit voor de meeste bedrijven een hekel punt.

Een goede backup is een backup die zeer regelmatig automatisch gebeurd. Een backup moet ook op een externe locatie worden bewaard zodat bij inbraak of bij brand u steeds kan terugvallen op uw backupsysteem. Een backup moet ook gemonitord en nagekeken worden. Dit laatste wordt in de meeste bedrijven over het hoofd gezien. U merkt het pas wanneer het te laat is.

Vandaag stellen wij het beheerd backup systeem voor via Solar Winds. Hiervoor werken wij met software van Msp Backup.

Wij nemen een aantal keer per dag tussentijdse backups van uw server of uw werkstation. Zo beschikt u steeds over een recente backup van uw documenten en kunnen deze snel teruggeplaatst worden.

 • Dit alles wordt in ons monitoring systeem mee opgevolgd en eventueel bijgestuurd.
 • Een makkelijk interface die u toelaat bestanden en mails snel terug te plaatsen.
 • 24/7 Hardware monitoring en support.
 • Wij bieden u een off-site backup waarbij de bestanden via een beveiligde tunnel naar een data center worden verzonden.